قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۱۲/۰۸ - ۱۶:۲۲
معاون وزیر بهداشت در شیراز:

۸۰ درصد داروهای کشور تولید داخلی است/برابری اثربخشی داروهای ایرانی با داروهای خارجی

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۸۰ درصد داروهای داخل کشور از طریق محققان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تولید می‌شود.

۸۰ درصد داروهای کشور تولید داخلی است/برابری اثربخشی داروهای ایرانی با داروهای خارجی

به گزارش سراج24،سیدرضا ملک‌زاده ظهر امروز در آئین افتتاح هشتمین اتاق تمیز ایران در شیراز اظهار داشت: دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران توانسته‌اند در خاورمیانه به عنوان ایران را به عنوان یکی از کشورهای تولیدکننده علم معرفی کنند. 

وی با بیان اینکه امید است با راه‌اندازی اتاق‌های تمیز در کشور به فناوری در زمینه درمانی و دارویی دست یابیم، گفت: 80 درصد داروهای کشور از طریق اتاق‌های تمیز در ایران تولید می‌شود و در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

ملک‌زاده با اشاره به اینکه 80‌درصد داروهای داخل کشور از طریق محققان دانشگاه علوم پزشکی کشور تولید می‌شود، افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیرار نیز در این زمینه توانسته  داروهای پروبیوتیک و همچنین دیگر داروهارا برای بیماران ام اس تولید کند.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و  آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه اثربخشی داروهای ایرانی با داروهای تولیدات خارجی  برابری دارد تصریح کرد:کم لطفی برخی از پزشکان در تجویز داروهای خارجی سبب شده شائبه استفاده  از داروهای خارجی در جامعه وجود داشته باشد.

ملک‌زاده با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در  چند سال اخیر به دستآوردهای بزرگ علمی دست پیدا کرده است تصریح کرد: بسیاری از مقالات علمی معتبر در دنیا از طریق این دانشگاه تولید می‌شود که این مهم سبب شده درجه علمی دانشگاه شیراز در کشور ارتقا یابد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••